Hemmafix!

Japp vi håller på för fullt i trädgården. Tomas håller just nu på å kör med traktorn. Tyvärr förstörs mycket av gräsmattan, men det växer väl upp igen, annars får man kasta ut lite gräsfrön. Jag e så stolt över Tomas som håller på så mycket på semestern.Nu väntar vi på mormor så ska vi plocka blåbär!

Myskväll

Ja idag tar vi "söndag" och bara softar. Har varit in till stan å handlat grejer till våra prinsessors "slott". Bilder kommer... Nu tänker vi bara ofta. Har lite som vi annars behöver göra, men det måste finnas tid för familjen med. Annars håller vi just nu på med parkering, slottet, Tomas redskapsbod och... tja sovrummet, vilket har stått stilla väldigt länge nu. Men nu verkar det som den svenska sommaren har kommit så nu kanske man kan jobba inne utan att få dåligt samvete...

Freja har fått köpa film idag. Hon valde "babar" och "Asterix". Jag tackar min lyckliga stjärna att hon inte valde "i mina drömmars trädgård" eller nåt sånt.

Jaha, nu ville Tomas gå ut och jobba lite. Så var det med den myskvällen. Men vi hinner klockan är inte ens fyra. Efter middagen blir det mys för hela slanten!

Nu e lillan hungrig.

Ha det bäst!


Underbara sommar!

Skönt att ha Tomas hemma nu! Vi hade tänkt jobba i trädgården ganska mycket men Tomas har haft ont i ryggen så vi har tagit det lugnt hittills. Åkte till Ikea i Stockholm i måndags å igår var vi till Furuvik. Freja älskar apor och det fanns det verkligen där. Hon älskade aporna, barnens zoo, karusellerna och badet. Jag får fortfarande inte bada så jag fick sitta på land med lillasyster. Så trist för det såg verkligen kul ut!

Men idag blir det trädgårdsarbete. Jag ska fixa med tomaterna och rtensa Tomas arbetsbod. Tomas ska jobba på med parkeringen. Imorogn blir det utflykt till Uppsala då ena bilen ska in på service. Inte mycket planerat under denna semester. Bara njuta med barnen å jobba i trädgården!

Underbara sommar!

Väntar!

Jaha här sitter man å väntar opå sjusovarna! Tomas å Frejski har ännu inte kommit ner o nu är klockan över tio! Men det bidde lite sent igår, vi var å firade pappa med grillfest. MYS! Träffade lilla Ebba också, det är sjukt vad fort det går när de är så små! Om bara två månader är Saga lika stor som Ebba är nu! Sjukt ju!

Sååå trött, vilket är konstigt eftersom jag faktiskt får sova ganska mycket på nätterna. Men värmen gör det svårt. Hoppas faktiskt på lite svalare idag.

Tomas har nu slutat jobbet för alltid. Nu har han semester i tre veckor sen blir det nytt jobb. Skoj! Vi har inte planerat mycket på semestern. Furuvik, ut med båten, fixa i trädgården och bara vara!

Oj oj nu kom visst mina älsklingar!

ha det bäst!

Jag klagar INTE!

Ja, man ska inte klaga på vädret. Men de senaste dagarna kan man ju knappt visa sig utomhus! Det är så olidligt varmt uppe så vi sov nere inatt. Det är över 35 ggrader i Frejas rum! Så Freja å pappa sov på madrass på golvet å jag å Saga sov på soffan. Mysigt var det i alla fall. Idag jobbar tomas, å vi har varit till distriktarn å sen lekte vi lite på förskolans lekplats. Sen åkte vi hem å bada i poolen men sen har vi i princip varit inne. Var ute en stund å städa ur bilen en snabbis, men Freja bara klagade å smet in hela tiden. Å hon som älskar att vara ute.

Hoppas faktiskt på liiite mindre värme... Men jag klagar inte...

Tankeverksamhet!

Tomas å Freja har åkt till kusin Leo som har kalas. Saga å jag e ensamma hemma å vi har det så mysigt. Bara softar, vilar å kollar på tv. Å funderat.

Jag var lite orolig att jag skulle bli besviken om vi fick en dotter till. Men så är det verkligen inte. Hon är så perfekt, fin å snäll å underbar. år sova över sex timmar varje natt å hon äter å sover så snällt. Jag har suttit å gullat å gosat å sniffat på henne hela förmiddagen å hon e såååååå söt. När jag log mot henne så log hon tillbaka. Förmodligen var det bara lite magknip för jag läste någonstans att första leendet kommer senare, men vilken känsla när hon tittade mot mig å log! Hjärtat växte tre storlekar.

Men inte har jag glömt Freja! Hon är helt gudomlig. Å så stor hon har blivit. Man kan verkligen diskutera med henne nu. Å hon minns vad hon gjorde dagen före å kan återberätta det. Å hon e för söt mot lillasyster. Ger leksaker å filtar å gosar. Hämtar mig om hon skriker.

jag älskar mina underbara tjejer.

Love!

Trött!

Å det är faktiskt konstigt för inatt sov lillan mellan tolv och halv åtta. Vaknade bara en gång vid fem å ville ha mat. Åh, allt fungerar så fint. Hon var lite grinig igår kväll men jag tror att det blev för mycket för henne. Vi åkte med farfar på kryssning från Kapellskär. Nu ska vi hålla oss hemma. Idag ska vi tillbaka till farfar i å för sig men vi ska bara laga å hämta traktorn. Imorgon ska Freja å Tomas åka på kalas hos kusinen, då stannar ja å lillan hemma å vilar upp oss.
Å hon äter å äter sötisen. Å det bara rinner å rinner... mjölk överallt! Jobbigt, men det är väl jobbigare när det inte finns någon mjölk. Nej nu vill hon ha frukost, var ju tre timmar sen hon åt nu.
Matvrak som storasyster...
Ha det bäst alla!

Underbara barn!

Jaha, nu är man tvåbarnsmamma till två underbara döttrar. Den ena är ett litet geni och den andra är hur snäll som helst.
Freja är helt otrolig, hon är så lättlärd och hon tycker att det är kul. Hon läser sina böcker själv och det är så skoj att höra henne. Hon kan nu räkna till 14 (!), hon kan tio färger, hon kan fler och fler bokstäver och nu tränar hon på former. Hon kan kvadrat, cirkel, triangel och oval. Vet snart inte vad hon skulle kunna lära sig mer. Kanske ska sätta in henne på skolan till hösten ;)
Å Saga är så snäll. Skriker sällan, bar när hon e hungrig. Äter jämt och sover mycket. Var på återbesök igår och då hade hon gått upp i vikt sen hon föddes, o det var ganska ovanligt sa de.
Nu sitter Saga å jag uppe å väntar på resten av familjen. De e riktiga sjusovare båda två. Sen ska vi hämta Loppa å åka till svärfar för att hämta lite saker. Sen ska Freja få vara med sin mormor på Skansen! Freja har verkligen varit mycket med mormor nu. Hela midsommar, förra tisdagen och onsdagen när Saga kom. Och idag! Kul för henne att få lite extra uppmärksamhet nu. Hon har varit lite grinig nu, antingen är hon i nån sorts trots eller så är det en reaktion på lillasyster. Men hon verkar inte avis, hon tar jättebra hand om Saga. Ger henne leksaker, frågar vad som är fel när hon skriker och hämtar mig om hon skriker.
SÖTNOSAR!
Ha en underbar dag alla!

RSS 2.0