Magsjukan går...

Å va träligt. Jag har bytt bajsblöjor hela dagen... å dessutom så e jag lite lös i magen med. Känner mig lite illamående men jkag har tur som inte har blivit sämre än så. Hoppas bara att det inte blir sämre. Jag vill verkligen sjunga imorgon. Hoppas hoppas...

Freja å jag skulle på kyrkis idag men efter vårt lilla magproblem så undviker vi människor idag. Iställ gick vi till min mamma imorseå lånade en pulka. Så fick Freja prova sina nya utekläder. Lite stora var de nog...

Sen när Frejski sov kunde jag låna badkaret. Mmmmmmysigt

Har börjat röja ut rummet nu. Funderar fortfarande vad jag ska göra av det. Några idéer?? Synd Freja, men nu ryker heltäckningmattan. Jag hatar heltäckningsmattor. De känns så äckliga!!! Men Freja tycker om de...

Jobbigt att inte bara ett rum "försvinner" när man renoverar. Även det rummet som man måste ställa alla möbler i "försvinner"...


På tal om Freja å hennes utveckling. Idag kom hon in i tvbänken. Så nu ligger det inte bara tidningar på golvet utan även dvd-skivor å tv-spel... Suck. Hela huset är konstant ostädat...

Ja joggningen igår blev inte av. Man ska väl inte ta ut sig om man e sjuk har jag hört... Hoppas bara att jag kan hålla mig ifrån godis. Känner enormt godissug just nu.

Be för mig ;)

Lyssna på ditt samvete.

Såg på "arga snickaren" igår. Å plötsligt hade man inte alls så dåligt samvete för att byggnationen går så längsamt. De hade inte gjort något på nästan två år! Vi köpte huset förra lucia, började bygga efter nyåret 08. Å nu har vi hunnit göra två sovrum, altan, tilläggsisolerat och är nästan klara med köket! Underbart! Vi är väl ganska duktiga ändå?

Freja har varit lös i magen ett tag å idag e de extremt. Blir nog inget bad fr henne ikväll,eller nåt kyrkis imorgon bitti. Istället får det bli bad hemma ikväll å mysfredag! Mmmm. ska bli skönt.

Helgen e uppbokad. På lördag ska jag sjunga i Faringemed kören och solo. Jag ska sjunga "den vilda" av "one more time". Den e ju så vacker. Sen ska jag sjunga en annan låt också. Kommer faktiskt inte på vad den heter eller hur den går. HM å den ska jag framföra om två dagar. Kanske ska jag öva lite idag?

Borde nog göra det nu...

5 år sen nu...

Nu kommer ännu mer efterhärmningar av de hemska morden i Knutby... "Vägen hem" har biopremiär i slutet av januari. Är så trött på det! Hur kan man tjata, skriva bok efter bok,göra teateruppsättningar å nu filmer om detta hemska? Visst låter det som en dålig kriminalhistoria men detta är på riktigt. Vet precis vad jag gjorde då jag hörde omdet för första gången. Gick upp tidigt ur sängen den dagen. Vet inte varför men klockan var typ 8 på morgonen å jag brukade inte gå upp så tidigt. Vi bodde i Gimo å jag satt på tv å började bläddra. Såg bilder på ett hus uppifrån, hörde någon som pratade om skjutna människor, men jag fattade inte att det var Knutby förrän de sa det. Ringde mamma som var på skidtävling med brorsorna. Alla i Knutby IF satte sig i bilarn å lyssnade på nyheterna.

Jag fattade inte först vad som hade hänt. Trodde först att det var nåt ungdomsgäng som hade gjort det... Tyckte att det varlite läskigt att veta att de var fria, men sanningen var ännu läskigare.

Kom oxå ihåg att jag tyckte synd om Helge. Hade sjungit i kör med honom och han hade ju förlorat sin första hustru för inte så länge sen. Kunde ju aldrig tro att han hade något med det att göra... Han var ju så snäll, otroligt hövlig å artig. Lugn å trevlig. Inte direkt en mördare... Fy, jag ryser när jag tänker på det.

Är det verkligen fem år sen?

Helgens äventyr

Myskväll i lördags å mysdag igår. Mmmm härligt. Igår åkte vi till stan å gick på IKEA. Mest för att få inspiration till det sista sovrummet. Funderar nu på färeger å tema. Gult eller lila? Vet inte än... Var bara att tvugna att köpa en lektunnel åt Freja. Hon förstod inte riktigt det roliga i den först men katten visade hur man skulle göra å sen var det full fart!


Gullunge. Efter besöket på IKEA besökte vi Maria,Allvar å Göran. Årets första semla å roligt umgänge. Å Freja älskar att träffa andra barn.

Idag har vi varit å hälsat på på jobbet. Kul att träffa alla barnen å personalen förstås. Men det roligaste är att se hur barnen växer. Otroligt vad de kan!

Ne, nu ska jag vila lite. Känner mig lite krasslig. Får se om det blir en joggingtur ikväll å gympa imorgon. Hoppas det. Men nu ska jag lägga mig en stund på soffan medan gullet sover.

En bild från i fredags oxå! (Stulen)       Ha det så bra!

Fest!

Kvällen var rolig. Vi började med förfest på Regngatan med drinklekar, snack, musik å skoj. Sen ner till Flurran för fortsatt festande. Mycket dans några drinkarå mycket skoj! Jag hade såååå roligt. Tyvärr överskuggades allt av exxgrannens bebis som plötsligt fick åka till akuten men allt ordnade sig. När hemfärden var n'ära så försvann plötsligt Malin som jag hade lovat skjuts. Totalt borta! Jag var tom. in på toaletterna å skrek... Men ingen Malin. Jobbigt men jag hade inget nummer att nå henne på,så vi åkte. Det visade sig sen att Danne hade hennes nummer, men jag kom aldrig för mig att fråga om han hade hennes nummer. Nåja, sorry Malin! Men vi bara måste göra om det!

Igår hade vi myskväll hemma med god mat,Loppa å film. Myspys. Idag vaknade Frejski tyvärr alldeles för tidigt (före sju!) Men jag sitter nu med henne nere i soffan å glor på tv så det går väl an. Ska göra gröt till frukost snart. Sen ska vi in till stan för att kolla efter grejer till köket å för att hälsa på Maria å hennes gulliga ungar, Sara å Allvar. Kul! Sen e d dax för en ny vecka igen. Fy va tiden går.

Jag fuskade liiiite igår... Tog några bitar mörk choklad. Mmmmm jag njöt verkligen, det var jättegott. Men bara tre bitar blev det. Jag erätt så nöjd ändå! Då var nog pizzan onyttigare...

GRATTIS FREJA!

Glömde ju bort att hon har namnsdag idag sötisen.

Älskar dig!

Landet för länge sedan

Hm va uppe inatt. Frejas tänder kikar nu fram. Hon ser nu ut som Skalle-Per från Ronja Rövardotter. Hehe,snyggt.Men hon va vaken från strax före tre till fyra,å jag som ska ut ikväll. Kommer väl å däcka (utan alkohol) redan klockan elva... Hoppas inte det för jag ska äntligen få träffa alla gamla tjejkompisar som man inte sett till på evigheter. Ska bli såå  skoj! Börja med förfest på Regngatan sen till Flurran troligen. Mmmm längtar så! Har inte varit ute sen jag blev gravid typ. Å de e läääänge sen. Faktiskt dax nu!

Men nu e jag färdigduschad å ren. Mmmm,funderar på vad man ska ha på sig.Man vill ju se snygg ut,även om jag inte går ut för att ragga direkt. Funderade ett tag på klänning å leggings under, men det lutar mer åt jeans å en snygg tröja/linne. Fastt det är ju lite tråkigt med jeans...Kanske blir klänningen ändå. Hmmm vi får se, beror nog på hur kallt det blir oxå.

Längtar så!

beroende...igen!

Ett nyt beroende har satt sig... Jag bara måste gå å läsa snart! Håller på åstädar för fullt men har bara tankarna på boken jag läser. Vem är mördaren? Vart tog norrmannen vägen? Vad hände med Elsy? Jag pratar om "Tyskungen" av Camilla Läckberg. Kan verkligen rekommendera henne. Alla hennes böcker är bra. Spännande. Jag kan bara tänka på den just nu. På ett sätt är det lite jobbigt, bättre med filmer där man ser slutet på en gång(oftast). Jag har inget tålamod när det gäller sånt här å de e därför jag hatar serier. Klarar inte av att vänta. Men tyvärr så såg jag ett avsnitt av LOST för länge sen å nu e jag fast. Å jag blir så arg bara jag tänker på det. Vart har LOST tagit vägen? Hur länge ska man behöva vänta på svar? Jag HATAR serier... Då är böcker faktiskt bättre, då kan man läsa när man har lust. Fast då är det tiden som inte finns. Men när Freja sover å jag har torkat alla golv ska ja lägga mig en stund å läsa. MÅSTE läsa. Särskilt nu mot slutet, "bara" 100 sidor kvar nu...

Över till nåt helt annat. Efter min succé som tapetserare så har jag nu fått ett nytt uppdrag. Jag ska göra om hela det sista sovrummet själv! Tomas skulle hjälpa till med el, dörr å fönster. Men resten skulle jag ta hand om. Så igår började jag plocka ur, men bara det tar en evighet. Var f-n ska man ställa allt? Det blir att det hamnar i övre hallen å då försvinner det rummet också. Men jag ska börja fundera på hur jag vill ha det. Det ska bli ett arbetsrum/hobbyrum så länge, Men det ska också kunna funka som barnrum inför framtiden ;) Några tips????


Härliga helg!

På fredag ska jag gå ut! Det blirförsta gången sen innan jag var gravid. Ska bli skoj! Men det roligaste blir nog att träffa alla gamla vänner som man knappt ser längre. Konstigt hur det kan bli. De som man umgicks med som mest under uppväxten lixom bara försvinner. Tråkigt. Men nu ska vi träfas igen några av oss. Ska bli så j-a kul! Längtar så!

Sen på lördag ska Tomas till Öregrund å fixa sin fasters badrum. Under tiden ska jag, Freja å Loppis gå på Thuns å bara mysa hela dagen. MMmysigt.

Sen på söndag ska vi in till stan å hälsa på Maria å lilla söta Allvar, å inte att förglömma Sara! Ska bli sååå skoj!

Härliga helg!

Svart kung?

Phu, sittandes för första gången idag,om man inte räknar med bilfärderna. Var på mamma-barn gympa för första gången i år. Underbar känsla å kul att se hur de andra barnen växer å utvecklas. Sn var vi på shopping med Loppa. IKEAär ju underbart! Älskar att gå dit.

IKEA = Ingvar Kamprad i Evighet, Amen...

Hehe där fick jag till det va? Nåja nu satte jag mig ner för några sekunder innan det är dags att göra maten, måste nog byta blöja också känner jag med nosen... Sen blir det kör ikväll, också det väldigt kul för det va också länge sen.

Det är nog tur att jag inte har någon våg hemma annars skulle jag gå å väga mig var femte minut. Tur att jag har bestämt mig för att gå efter svärfars våg. Han har en fin digital som verkar visa rätt. Sen beror det ju på, mammas våg visar tre kilo mindre! Inte klokt vilken skillnad!

Jaha å så får USA en ny president idag då. Hoppas han fixar till det. Min tro på staterna är inte den bästa, men kanske han ändrar på den. Bara de slutar lägga sig i överallt å kriga till höger å vänster.

Men den första svarta presidenten, vad tror ni om det? Undrar när Sveriges första svarta kung kommer...

Monday means murder

Åh jagar mördat... Jag är en mördare. En mångmördare... eh, mörderska?

Har städat akvariet å jkag var bara tvungen att ta bort några sniglar. Jag ljuger inte om jag säger att jag har tagit bort öv tvåhundra stycken! Otroligt vad de massproduceras! Men nu har jag eventuellt bara typ tjugo. Vet inte riktigt de små e så svåra att se, å de är ju överallt. Gömmer sig... Men nu har jag gjort det. Å tvätten snurrar för fullt i maskinen. Vad duktig jag e!

Nu ska jag å Frejski snart äta lunch, det blir nog rester från helgen. Mmmm kyckling! Sen ska vi gå på promenad! Skönt. När vi kommer hem så sover Freja förhoppningsvis å då ska jag städa toaletter å sen ska jag fixa lite i köket. Fixa lite på bänken å tapetsera.

Sen ikväll ska ja äntligen komma ut å jogga, om inget oförhappandes händer. Ska bli skönt, har längtat så! Sen när jag kommer hem så tar jag kvällspaus. Mmmmm

Fan va duktig jag är!

Grattis Freja! Idag redan 9 månader! Tänk vad tiden går. Usch.

Stark som en björn

Börjar känna mig stark nu. Viljestark. Jag kan, jag kan verkligen! Hela veckan har det varit fika här å kakor där. Godsaker, bullar, munkar å sockerbomber. Men jag har inte ätit ett uns! INGENTING! Inte ens fruktsocker eller artificiell socker. Men på fredag blir det sånt. Då får jag börja med fruktsocker. Konstigt hur man kan längta efter frukt när man inte alls vill ha det när man har vanligt sockersug. Men jag börjr faktiskt känna mig mindre å mindre sockersugen. Mmmm det fungerar.

Men jag har att se fram mot saker. Jag har lovat mig själv att få fuska vid speciella tillfällen. Brorsan fyller juy 20 den 8 februari, då får jag ta LITE tårta och bullar. Men inga mängder. Sen på semmeldagen ska man väl få ta EN semla? Sen tänker jag inte tänka på dieter under kryssningen... Men sen får jag vänta till påsk då jag får ta LITE godis. Sen i maj ska jag på kryssning igen. Men sen är det sommar! Undrar om jag klarar det. Har ju fixat målet denna vecka, känns bra. Undrar bara om det kommer att funka hela våren. Om detta funkar väger jag 66 kilo till sommaren. Jag tror nog att det blir ganska bra. Har kollat runt lit på nätet å man ska typ väga 60 när man är så lång (eller kort) som jag. Men jag tror att 66 blir bra. Tycker inte att det är snyggt när man är för smal.

Så vad händer mer i mitt liv då? Freja lär sig nya saker varje dag. Hon kryper som en galning å utforskar allt,även utan mamma å pappa inom synhåll. Hon börjar även att ställa sig upp å hon kan dricka ur flaskan själv. Hon hatar när vi matar henne, hon ska äta själv, vilket skapar en massa efterarbnete för oss. Men det är kul med självständiga barn eller hur? Å bara hon får mat i sig så är det ju inte så farligt...


Att bli omkringkörd av pappa är en hit just nu!


Mmmm gott med vatten...

Frejas tänder kikar fram vilket medför löshet i magen (trots vissa personers försäkran om att man inte blir lös i magen av tänder) vilket gör att hennes rumpa blir röd å svider. Så idag fick hon krypa omkring naken på köksgolvet medan vi fixade lite. Skönt, men det bev några olyckor på golvet... Tur att vi har golvvärme iköket...

Ha det bra!
/Thess

YES!

Veckans mål nått! Vågen slutade darra på 85 kilo! Nu är det bara 19 kilo kvar...

Phu!

Mardrömmar å dagdrömmar

Hatar nyheterna. Bara tråkiga lessna nyheter som bara göra mig ledsen å uppgiven. Efter allt tal om Gaza å attackerna där så hade jag en mardröm inatt. Vi var till Uppsala jag å min familj. Plötsligt blev vi ombedda att gå ombord ett tåg. Tåget åkte sen fram å tillbaka genom Uppsala ett tag innan anfallet kom Det såg ut som snö men när det kom i kontakt med någonting så började det brinna. Tåget började brinna i taket å alla försökte i vild panik att släcka. Vi lyckades å anfallet var över. Genom förnstret såg vi ett Uppsala som var annorlunda. Bränder, döda kroppar å trasiga hus överallt. Vi fick till slut gå av. Tog oss till bilen. På vägen gick vi förbi ett varuhus om fortfarande brann lite. Vi gick in å tag varsin kundvagn som vi fyllde med mat. Lastade in i bilen som mot all förmodan startade. Glada över att vi var okej så undrade vi hur det hade gått för alla andra... Usch det var hemskt. Blev nästan lite rädd när jag vaknade å det var vitt ute...

Å så har de det varje dag inne i Gaza... På riktigt...

Jag blir så ledsen.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad

/ Thess

Duktig!

Åh vad jag har jobbat idag! Skönt att maken börjat jobba igen så man hinner med lite här hemma.

Jag har städat hela övervåningen noga, å det var f-n på tiden med. Har inte storstädat alls i år! Brukar göra det en gång i veckan. Men jag spara nedervåningen tills imorgon för ikväll ska vi förtsätta med köksrenoveringen! Jag säger fortsätta för att vi började igår. Medan jag var å simma å Frejski sov så tag Tomas foten ur arslet (han kände sig ju mycket bättre igår) lämnade datorn åt sitt öde å började småfixa i köket. Vi har ju haft uppehåll typ hela december men nu e d dags igen!

Detta gjorde Tomas igår.


Vad duktig han e min älskling! Det ska bli en sittbänk för alla ni som inte vet. Tänk er en massa kuddar på den å två bra lådor under med Frejas leksaker. Så kan man sitta där å kolla ut genom fönstret medan man sippar på en kopp te. Mmmm jag längtar så!

Jag har också fortsatt lite idag. Tagit bort dörrfoder. Det är mycket roligare att ta bort än sätta dit... hehe


Inte så snyggt nu men det blir skitbra!

Jag har även gått på en mycket kort promenad då jag FORTFARANDE har ont i fotfan... Åh jag hatar det, vill jogga, vill gå på långpromenader. VILL!

Nåja när jag kom hem så gjorde jag lite hemmagypa i alla fall. Måste göra något, har ju lovat mig själv... Men Freja å jag ska på familjebad ikväll, då kan man ju simma omkring lite där med... Tur att mormor e med så att hon kan ta Freja!

I helgen ska Tomas hjälpa sin faster att renovera badrummet så då blir det inte så mycket gjort här hemma. Men jag hoppas att jag kan ta många långa romenader då hon bor i Öregrund å det är ju så vackert där. Hoppas kan man alltid.

Hoppet är det sista som överger människan.

Ha det bäst! Kram!

God morgon!

Fy vad alla fikar jämt,å med stora goda, väldoftande, unerbara bullar å munkar. Men inte en enda vart det igår. Jag e så stolt. Trodde verkligen inte att jag hade det i mig. Men det är sjukt vad alla fikar jämt. Tomas fikade tre gånger igår! Å idag ska jag på kyrkis å där blir det... ja just det... FIKA! Blä. Men sen sk jag in till stan å simma lite medan Tomas e hemma med sötisen. Ska bli såå skönt, särskilt eftersom jag har lovat mig själv att börja träna mera å så har det inte blivit av alls i år... Dåligt. Men vad göra? Foten kändes trots allt liiiite bättre igår, hoppas hoppas!

Vägde mig hos svärfar igår. Väger mig bara där eftersom han har en bra våg. Å jag tänker inte skaffa en våg själv för då kommer jagatt väga mig varannan minut å då blir jag bara lessen när jag inte ser någon skillnad. För det gjorde jag igår! Har gått ner över ett å ett halvt kilo sen i lördags! Det trodde jag verkligen inte, jag hr ju inte ens tagit några promender. DET FUNGERAR! JIPPIE!

Nu gäller det bara att hålla det... Håll ut!

Nej nu vill Frejski ha frukost. Ha en bra dag alla!

Dag 3

Å vad jag e stolt över mig själv. Var på "syjunta" med mamma,mormor å några vänner igår. Tog två små glas glögg när vi kom dit. Hon hade gjort iordning till alla så jag kunde inte säga nej. Men sen när vi fika tog jag inte en bulle! Bara te å vatten! Å hon hade lagt frammassor med godsaker,men jag tog ingenting. Har nog mer självkänsla än jag trodde! STOLT!

Idag skullejag på mamma-barn gympa men det får skjutas upp en vekca till... suck. Vil verkligen,men foten e så jä-la dum mot mig... :( Dumma dumma dumma!

Men sovmorgon fick vi. Loppa väckte oss strax före nio, men Frejski sov glatt till tio över... Mmmm sova!

Nu ska vi strax åka ut till Tage å bara vara. Vi måste vila,men det gör man ju inte när man e hemma.Finns så mycket som behöver göras här hemma. T.ex. ska julen ut idag,men det gjorde jag igår! Bara julgardinerna i vardagsrummet kvar nu,men det går ju fort. Sen e d alltid något man har glömt som man hittar lagom till midsommar... hehe

Ha det bra alla!

Dag 1

Jepp första dagen på mitt nya liv! Å bra går det också. Vi har precis ätit en gooood middag, GI inspirerad. Å den var så himla god. Mmmmm. Här hittar du receptet!

http://www3.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15728

Freja däremot tyckte nog inte om maten för konstigt nog så åt hon nästan ingenting... Inte ens tomater! Hmmm underligt...

Idag har Tomas varit hemma. Han har någon virusinfektion i hela kroppen så han ska ta det lugnt några dagar. Men vi åkte in till stan å tittade på bilar å handlade mat. Mysigt att ha karlen hemma. Han har varit hemma mycket nu i flera veckor,oj vad jag kommer sakna honom när han börjar jobba på riktigt igen...

Nu ska jag snart till mammas granne för att ha en riktig stickkväll med mamma vänner. Jag kan ju inte sticka då jag är så opraktiskt lagd så det är läskigt, men jag kanske kan lära mig? Hoppas på att kunna lära mig att sticka något enkelt. Kul också att träffa andra vuxna.

Men sååå besviken på min fot. Tänkte ju åka på mamma-barn gympa imorgon för första gången i år, men efter vår tur till stan så gör det jätteont. Ändå gick vi inte så fruktansvärt långt. Så det blir till att vila ett tag till. Jag som skulle börja mitt nya liv nu... blä. Men Tomas e så snäll så han skulle vara hemma me Frejski imorgon så att jag kan åka å simma lite i ala fall. ÄLSKAR DIG TOMAS!

Resan startar!

Har kollat runt på bloggar på folk som har lyckats! Gå ner i vikt alltså... En tjej har gått ner över 50 kilo på ett år. Bra gjort! Heja!! Jag har nu insett att det äör dags för mig också. Behöver gå ner tjugo kilo i alla fall. Inser nog att jag inte hinner till sommaren,men lite ska jag väl klara av? Vet inte riktigt hur snabbt man kan gå ner i vikt. Ett kilo i veckan? Eller mer? Å hur nyttigt är det egentligen??

Har kollat runt på olika dieter, men det är inget för mig. Håller mig till tallriksmodellen,med mer grönsaker än innan. Har isatt att jag har sockerberoende, men från och med idag ska jag vara utan socker fullständigt... Vilket innebär inga frukter... å jag som har lvt på fruktsmoothies i flera veckor. Men jag tänkte faktiskt bara hålla upp ett tag,sen kan jag börja med frukt å nötter å sånt. Men fan,INGET GODIS!!

Tvivlar redan på mig själv... inte bra.

Skulle ju börja träna ordentligt också,men har så ont i foten. Ska ta det lugnt imorgon med men sen tänker jag gå på mamma-barn gympa på tisdag! Konstigt att man verkligen vill träna när man inte kan,å att man verkligen inte vill träna när man kan... Den mänskliga hjärnan e allt bra konstig...

Ska se på tv nu å känner sockerberoendet komma... ska nog borsta tänderna, då försvinner det nog... Hoppas jag!

Längtan till dagis...

Typiskt, tjejen har börjat vakna tidigare på morgonen. Imorse gick vi upp halv åtta. Men jag ska väl inte klaga, en mamma på förskolan hade det värre. De gick upp fem varje morgon! Blä!

På tal om jobbet så saknar jg det sååå! Visst e de superhärligt att få vara hemma å bara rå om sin lilla totting.. men ibland bara saknar man de... barnen på förskolan alltså. Det är världens bästa jobb. All glädje å all oändlig kärlek som man får från dessa underbara naiva små varelser. Mmmmm. De är så tacksamma för så lite. Undrar när de blir tråkiga vuxna istället för dessa utåtriktade ärliga å underbara människor. De säger verkligen allt rakt ut. Har man klippt sig så säger de ärligt vad de tycker, har de frågorså ställer de de, hur fåniga de än är. Å vilken fantasi de har sen! Jag skrattar närjag tänker på de. När jag var gravid så satt de å diskuterade vart barnet kommer ut. Kanske munnen, eller öronen... Någon trodde att naveln var väl ett bra ställe att ta sig ut på. Å vad nyfikna de var då,några av de pratade med barnet genom att skrika i naveln... hehe sötisar.

Å vilka diskussioner sen.
 "Min mamma har större tuttar än du."
"Min mamma har jättestora tuttar."
"Min pappa har också stora tuttar."
"Ja, men jag har också stora tuttar." (Sagt av en pojke...)

Ja, vad ska man säg? Jag saknar de så, det tråkiga är att när jag kommer tillbaka då är mina små älsklingar stora å går på den stora avdelningen... å jag kommer säkert att hamna på en småbarnsavdelning, typ börja om från början... blä...Om jag fick välja skulle jag ha samma grupp tills de går ut årskurs sex, å jag har ju utbildningen för det... Men det går nog inte.. ska nog fråga chefen i alla fall...

SAKNAR ER! PUSS!!

Mode tips?

Ska på westernkryssning i mars å fundera nu på vad man ska ha för kläder. Kollat lite på nätet å det verkar som jeans, rutig skjorta, boots å cowboyhatt är det som man ska ha... men vet inte riktigt. Fast jeans har man ju, å jag ska ha en hatt någon stans. Boots har jag ordnat så de e skjortan som gäller. Hittar aldrig någon som sitter bra. Phu jobbigt med big boobs ibland, inga skjortor som jag provat har suttit bra. Då få¨r man ta storleken större, å när de till slut sitter bra övedr tuttarna så har man storlek 54 å det ser ut som ett tält nertill... HJÄLP!!! Vad göra?

Hmm detta var ju snyggt, det är inte för mycket hud eller??

Besviiiiiken!!!

Fy vilken dålig start på mitt nyttiga år... Efter att alla åkt hem å helgerna vasr över så bestämde jag mig i onsdags för att börja... Började bra med en rask promenad till thuns, säkert sex kilomete gick jag. Sen fyllde ju Tomas år så sen vart det lite tårta... å bullar... sen in till stan för midag å bio... å godis... blä. Men dagen efter (alltså igår, torsdag) skulle jag fortsätta. Skulle ta en promenad till Solvalla å tillbaka, ca 4 kilometer. Men f-n va ont i foten jag hade. Kunde inte gå längre än till sågen, sen fick jag halta tillbaka. Ringde sjukvårdsupplysningen å de trodde att jag har överansträngt foten, säkert p.g.a. dåliga skor... så de va bara att vila... å idag är det fredag å det enda nyttiga jag har gjort är att åka bil till mamma å låna hennes badkar... Freja tyckte visst att det var kul, men jag känner mig så besviken på mig själv. Å imorrn e d lördag å då är det min slappardag... men om jag vilar mig ordentligt i helgen så kan jag nog börja om igen nästa vecka. Ska ju på mamma-barn gympa på tisadg... skönt...

Visst är det konstigt att man vill träna när man inte får???

Fy oss!

Ja nu har granen åkt ut. Skönt å bli av med den, nu när den börjar barra så. Egentligen ska väl inte julen ut förrän nästa vecka, men man kan väl börja så smått. Å Freja hon kryper än hit än dit. Nu börjar hon verkligen utforska. Förut höll hon sig i samma rum som mig, men just nu e hon i hallen å nyss va hon i köket. Jobbigt för mig bara som får springa som en galning å kolla till henne. Särskilt när hon e tyst för då gör hon nåt bus. Till exempel käka sot...

Hehe hon e ju för söt...

Igår fyllde Tomas år. Vi tog en myskväll i stan. Lämnade Freja hos mormor å sen gick vi å käka på Texas steak house. Mmmmm va god mat. Jag tog en "sizzeling fajitas" å den sizzlade vekligen. Ta den om ni gillar det! Tomas tog en stek å¨den bara smälte i munnen. MMMMM. Jag ger maten fem plus av fem möjliga. Toaletten däremot... Ja den va fräsch å så, men för det första så satt toapappret typ på golvet så man var tv ungn att böja sig ner så mycket man kunde. Sen fanns det tavlor av kor på väg till slakt, i små trånga fållor, säkert tio i samma lilla fålla. Varför visa det när man precis har ätit en biff? snacka om att få dåligt samvete... Men maten... Mmmmmm maten...

Ja ja sen gick vi till bion å såg "The day the earth stood still". Den var bra, ingen tiopoängare men man fick sig en tankeställare... Hur betr vi oss egentligen mot varandra å mot världen vi lever i? Usch. Fy oss!

Grattis älsklingen!

Idag fyller Tomas år! Det blir lite fika med tårta här sen ska vi eventuellt gå på bio å äta god mat i Uppsala! OM vi får tag på barnvakt. Hoppas att mamma ställer upp...

Jag älskar dig och jag önskar att vårat liv tillsammans kommer att fortsätta så underbart som det har varit hittills! Puss!
LOVE!

Bra start på det nya året!

Ja fy fan nu sitter jag å försöker blogga medans alla skriker runt omkring. Tomas släktingar e här, de har varit här sen i fredags så jag har inte kunnat blogga så mycket... Man e väl en bra värd, men nu sista kvällen så e alla så slut så nu ligger alla å kollar på tv.

Så vad har hänt sen sist då? Full fart, släktingar, god mat, god dryck, bilfärder över hela Uppland å innebandy-cup i Uppsala.

Men imorrn åker alla hem å vi ska försöka fixa huset å bilen. Å sen ska jag fan börja äta nyttigare. Nu har man ju svullat som fan hela helgen. Men från och med NUblir det bara godispå lördagar, bara läsk på helger å mer frukt å läsk. Ska även börja jogga lite här hemma på kvällarna. Får väl börja försiktigt... Fan man måste väl ha ett mål. Kanske att gå ner tjugo kilo? Eller tjugofem? Jag vet inte ens hur mycket jag ska väga. Kanske jag ska hasom mål att komma i ett par byxor i storlek 38.. UTAN att pressa mig i de, och samtidigt som jag kan andas i de...Svårt...

Har tittat lite på en massa dieter, men det är nog inget för mig. Räkna points,inte äta kolhydrater... vet inte om jag skulle orka. Nej, det bästa är nog att röra på sig mer, äta mindre socker å saltå mer grönskaer å frukt..

Man skulle ha en privat coach, en egen tränare som höll koll å peppade... Får väl försöka vara min egna coach, om ingen där ute känner sig manad? Lönen består av evig tacksamhet, men var beredd på skäll, gnäll å tjyvätande... hehe

Ja, det är kul när de kommer men roligare när de går... Å då menar jag både besökare å kalorier...

2009!

Japp nu e d 2009 då. Å vad ska man säga om 2008? Jo att det var det bästa året någonsin, året då vår älskade underbara lilla bebi Frejski kom till oss! Annars hände väl inte så mycket annat än att man bara var med henne, och det är inte så bara!

Till nästa år önskar jag mig lycka och jag önskar alla er detsamma!

Nyårsaftonen var mysig, bara några få men ack så härliga människor. Tomas två systrdöttrar med respektive och så Freja å Tindra. Gudomlig underbar mat i massor, så mycket så vi alla sprack... Sen skickades raketerna upp lite tidigare bara för att barnen skulle få vara med. Å så god dryck... Jag drack faktiskt en hel flaska vin ensam plus några cider och jag kände mig bara lite snurrig. Men sen åt vi mat typ hela tiden också!

Sen kom vi hem då... Blä säger jag bara. För det första var det typ 12 grader inne. BRRRR! Sen hade kattfan pissat ner alla gosedjur i Frejas rum... Jaha bara att tvätta alladå. Men positiv som man är så var det ju ingen fara. Så har jag något nyårslöfte då?

Jo, bara godis på lördagar. Och nu ska jag ta å hålla det också. Mest för Frejas skull. Hurska jag kunna begära det av henne om jag inte kan hålla mig till det själv?

Nej nu ska jag upp och torka golv, för imorgon få vi finbesök Tomas syster kommer med dottern. Sen kommer Jenny, Mathias å Tindra förbi på söndag å nästa helg kommer Anna å Patrik... Åjåjåj...


RSS 2.0