Usch på mig!

Fy vad det va länge sen jag va in här. Men så e de när man har fullt upp. Men nu e de bara en dag till som jag jobbar heltid, sen går jag ner i tid. Ska bli sååå skönt, men jag undrar hur det sen kommerkännas att gå upp igen. Nåja, nu är det ju mest (eller bara) för Frejas skull, för att hon ska slippa långa dagar på dagis å för att jag ska kunna umgås med henne lite mera. Fattar inte varför inte alla går ner i tid när de har små barn. Alla har ju rätt till det! Men det är klart, det är ju pengar som gäller idag. Hellre mycket pengar än lyckliga barn...

Men men, nu kommer en ny vecka. Veckan som vari har jag jobbat övertid så det skriker om det, men snart snart blir det mindre tid på jobbet. Även om jag ÄLSKAR jobbet, för det gör jag verkligen! Underbara ungar! ALLIHOPA! PÅ sina sätt. Visst finns det envisa små "satar" men de e ju roliga på sitt vis. Kul att de har en egen vilja! Som Freja. Å lite bus ska det vara i barn, eller hur?

Tomas syster me famlj sov över här i helgen. Det blev vin, goda pajer å ett dagsjobb hos svärfar där vi la in nytt golv tillsammans. Skönt att ha det gjort, han har haft hål i golvet länge nu. Men nu e de fixat! Dagen har varit lugn, vi har firat Frejas dopdag. Vi tänkte att hon skulle få välja vad hon vill äta på sin dopdag. Men eftersom hon inte kan berätt det än så tog vi det vi tror att hon gillar. Så det blev korv och potatissallad till lunch å köttbullar med stekt potatis, såså å lingonsylt till middag. Sen fick hon pannacotta å en massa bär till efterrätt. Å hennes dopljus sken på bordet. Mysigt!

Nästa helg ska vi på kräftskiva på lördagen. Ska bli skoj, men vi får se om vi kan sova kvar. Men vi ska ha skoj i alla fall! På fredagen tar vi det lungt, Erik kommer hem efter sitt äventyr i lumpen å vi ska hämta honom i stan eftersom mossan å fassan e uppe i mormors stuga. Ska nog låna mammas badtunna. Mmmm varmt vatten, skönt! Sen blir det väl fix här hemma på söndagen. Börjar bli smått brått nu. Har halva framsidan kvar, eller tje, mer än halva sidan kvar. Men jag har hjälpt Tomas myckt denna vecka.

Oj oj, nu ska jag duscha bort all färg från kroppen. Sen ska jag vattna blommorna ute å sen blir det fimlkväll.

Ha det bäst alla!

tidspress

Ojojoj hinner inte med mycket mer än att jobba å att va med Freja nu för tiden. Båda mina arbetskamrater e sjuka så jag har ensam hand om 13 barn PLUS re inskolningar. Ok jag har haft hjälp av en vikarie och de andra på jobbet ställer upp så mycket de orkar men det är jobbigt ändå. Har jobbat över 4 timmar den här helgen. Låter inte mycker men känns skitamycket! Sen finns det ju de som motarbetar mig på jobbet, INTE kul med sådana. Men jag måste fan lära mig att stå på mig å säga nej! Håhåjaja men nu är det fredag.

Skulle få vila när jag kom hem men inte då. Har städat mn nu satte jag mig ner å tänker inte göra ett skit förrän Tomas å Freja kommer hem från dagis. Ja Freja är på inskolning just nu. Hon sköter sig fint. Hon är snäll å glad å det kommer nog inte att bli några problem att lämna henne där. Visst blir hon lessen när man går men det går över fort sen har hon jätteskoj! Det blir inte så många timmar för henne heller. Min lilla sötnos. Jag hade ju hellre haft henne hemma ett tag till, men jag vill jobba. Å Tomas oxå. Men jag ska i alla fall inte vara en sån förälder som inte låter ungarna få vara sjuka, utan sätter tillbaka de för tidigt på dagis.

Hade gärna lagt in fler bilderpå Freja men jag blir så skrämd av alla idioter som finns på nätet. Vill ju inte att vem som helst kan t blderna å använda de till eget ändamål. Vi får se vad jag gör.

Ha det bäst så hörs vi närvi hörs.

Uppdatering

Mmmm har haft en mysig helg i Stockholm med familjen denna helg. Underbart! God frukost å mysigt rum. Var på Grönan på min fössledag, åkte allt å lite till... Å  Frejski var nöjd hon me, åkte massor, mest bilarna på räls. Skoj! Tack Vicky å Kim för trevligt sällskap, hade aldrig vågat åka Insane utan dej... Blä, den var vidrig.

Idag började Freja på dagis. Usch hon e väl för liten för det? Men hon älskar det. Slippa vara ensam hemma med pappa, kompisar, leksaker åsnälla fröknar. Hon är verkligen ett dagisbarn. Nu på slutet har hon verkligen hatat att vara hemma med pappa. Det var tokroligt att bara åka till mormor. Men nu kanske det blir kul att få vara hemma igen. Nåja, det blir väl inte så långa dagar eftrsom jag kommer börja jobba 75 procent. Slutar ofta vid 14. Var fjärde fedag kommer hon att gå 13-15 å eventuellt kommer hon att få vara ledig var fjärde fredag, om mormor orkar ha henne då.   Annars blir det 12-15. Skönt för henne.

Jaha helgen är redan fullbokad med kräftskiva, 40årsfest, å american car show. Nästa helg kommer Anneli å gänget å helgen efter det är det barnfritt kräftskiva.

Men nu blir det sängen, Tomas går bakom mig hela tiden. hehe Gonatt!

The trouth IS out!

Japp, nu känns det bättre igen. Efter att ha pratat med alla inblandade å skällt lite på en person så känns allt bra igen. Allt kommer att ordna sig. Livet leker!

Fyller år i helgen men drar iväg. Bara till Stockholm men ändå. Skönt med en liten familjehelg. Shopping å grönan. Skoj! Sen nästa helg är fylldan kräftskiva, 40 årsfest, american car show å kompisar! Sen kommer Anneli med gänget hit å sen är det september. Tiden går, ack så tiden den går...

The truth is still out there...

Vissa saker kan man inte skriva här. Då kanske man borde skriva en dagbok istället. En hemlig undangömg dagbok som ingen läser någonsin. Men utan att skriva något så vill jag bara säga att jag känner mig lessen. Utnyttjad, besviken och sviken. Av många goda gamla vänner. En massa skitsnack å dumheter. Men en dag... en dag kommer sanningen fram. Och då kommer alla att förstå. Vilken börda jag bär på jämt. Men inte idag.

Livet går vidare. Jag har andra vänner, bättre vänner. Men jag önskar ibland att jag hade någon att prata med, som man kan berätta allt för. Någon som har tystnadsplikt, som en psykolog. En gratis psykolog. Finns det någon sån där ute.

Suck, jag har verkligen inte gjort något fel. Ändå känns det som om det är mig det går ut över.

Men skit samma. Jag klarar mig bättre utan de.

Hinner inte...

Hum hum, har insett att jag inte hinner med allt... Men idag har jag gjort mycket. Jobbade 6-14, sen hem å måla lite, tvätta å städa ena bilen, tvätta å greja. Hann tom träna inför lördag, ska sjunga i kyrkan igen, e ju dålig på att träna inför sånt. Illa! Men jag hann med en stund idg, allt medan Tomas å Freja var till stan å hämta färg å lekte med en kompis, lilla William som inte är så liten längre.

Känner att jag inte hinner md att blogga ordentligt heller. Har ju inte lagt ut några bilder på evigheter. Men så e de. Jag fokuserar på Freja istället. En tjej som behöver mycket uppmärksamhet å som just nu e ensam ute på altanen... vänta ett ögonblick.

Nej nu e hon hungrig me, det blir lite kvällsfika innan natten.

Ha det bäst!

Ångest!

Har inte fått så mycket gjort denna helg helg heller. Ville vara klar med näst sista sidan på huset nu, men nej då... Målade i fredags, men på lördag var jag först tvungen att åka å handla, sen ta hand om Freja å när hon äntligen somna då skulle det till att börja regna så klart. Men jag tog å rensa lite buskar istället. Sen va vi å grilla hos mossan som kom hem i fredags å sen kom Loppis å Danne på filmkväll. Loppa sov kvar så det blev inte mycket gjort idag heller. Å desutom så har det ju regnat hela dagen! Men vi har i alla fall blivit av med trappen, tvättat lite å hjälpt Loppas mamma med en takläcka. Nu ska Freja snart sova å då tänkte vi fixa lite på huset men sen tar jag lugn söndagskväll. Är ju trots allt sista lediga dagen innan höstens äventyr...

Men jag får alltid ångest när jag int hinner med det jag skulle vilja...

RSS 2.0