Mycket som händer just nu!

Ja datorn krånglar än, men äntligen kom min mobil hem igen. En ny bidde det,den gamla is no where to be found. Nåja, så kan det gå. Tomas har typ tappat bort fyra mobiler sen jag träffa honom, detta är min första borttappade mobil. Illa!

Den senaste tiden har varit fullt upp. Freja e äntligen frisk nu, har varit på dagis igår å idag. Å hon älskar det! Skönt att hon tycker om att gå på dagis. Jag har lite ångest inför att hon går varje dag,men det är ganska korta dagar. Slutar 12 varannan måndag å varje onsdag! Så idag har jg hunnit med mycket. Slutade tolv, hämtade Frejski, fixa mobilenå städade hela övervåningen. Har även fixat lite inför lördag då kören firar 30 år! Jag ska sjunga många låtar men en av låtarna ska jag vara katt å den andra ska jag ha baddräkt! Hehe det blir en syn för gudarna. Jaja, man visar sig ju i baddräkt hela somrarna så varför inte? Det är ju för skojs skull...

Mamma fyller år så vi ska fira henne med... Å min present av mamma å pappa fick jag i helgen. Cats! Så skoj! De var helt otroliga på att dansa, särskilt två stycken som hela tiden kastade varandra till höger å vänster å upp å ner. Helt fantastiska. Det var skitskoj! Freja var hos Jenny, Mathias å Tindra å de fick henne att äntligen dricka mjölk! TACK!

Å snart är det november, sjukt vad tiden går. Jag är klar med höststädningen på övervåningen å jag har köpt två julklappar. Vill ha städning och julklappar klara innan 1:a advent så man kan bara mysa hela december. Hatar julstress.

Älskar jul!

Ha det bäst!

Dåligt fungerande dator...

Det har gjort att jag sällan sitter där... Måste kontakta brorsan för hjälp. Den är störtdum. Stänger avsig å hakar upp sig. Fast Tomas har gjort så gott han kan. Formaterat å så. Men vi e ju inge experter... Nåja.

SNÖ! Idag snöar det för fullt. Härligt jag fullkomligen älskar snö å vinter. Å julen! Sitter vid datorn å kollar runt på lite julpyssel å julbak. Lite tidigt jag vet men ändå. Snön gör att jag längtar så. Hoppsa att det kommer mycket snö i slutet av november å att det stannar till mars. Sen är det vår i april å sen sommar i maj! Hehe, man kan ju hoppas.

Å Freja å jag e hemma igen. Hela förra veckan var vi hemma för vattkoppor. Men Freja var inte sjuk, hade bara kliande prickar... Å så åkte vi till dagis i måndags... efter några timmar kom de upp å sa attFreja hade kladdiga ögon. Jaha, ögoninflammation... Som tur va kunde mamma ta henne i måndags,men jagvar hemma igår. Idag, onsdag skulle Tomas vara hemma,men nu hr jag oxå fått ögoninflammation. Jobbigt. Kladdar å rinner, å kliar! Å så ser jag lite grumligt tycker jag. Men imorgon ska jag jobba. Förhoppningsvis kan mamma ta henne då med. Jag börjar nio å hon slutar halv tio. så det ska nog gå. Å på fredag jobbar jag 12-16.30 så då kanske mamma kan ta henne med, om hon inte ska till sjukhuset för å röntga. Hon vet inte säkert.

Men nu vet ni varför jag inte varit här på länge, å varför jag kanske inte kommer att höras av på länge.

Skitdator...

Ha det bäst!

YEAH!

Jag e så glad idag. Nja, borde kanske inte vara det då Freja har vattkoppor å Tomas ligger i soffan med feber. Men jag e glad ändå. Har målat klart allt för i år nu. Det vart bara tre sidor på vedboden, sen tog färgen slut. Men det syns inteatt baksidan bara är målad en gång. Å ingen kommer väl att gå där.

Men oj, va klockan så mycket. Måste få i Frejki lite mellis innan kvällen. Sen blir det tidigt i säng. Skönt!

Ha det bäst alla!

Höst

Ja, nu  hösten verkligen här. Det märks väl här hemma, kom hem efter en rolig helg å det va 16 grader inne. Men nu sprakar det i brasan o vi börjar bli småvarma i kläderna.

Ja helgen var kul, men alldeles för mycket avdet goda. Försökte tänka på dieten, men kunde inte motstå då Jenny ville ha lösgodis... Hm, å det fortsatte på lördagen med vin, cider å en liten bit tårta. Skulle ta en kanelbulle men hann bara ta en tugga innan Frejski snodde den å matade hunden med den. Hon försöker hjälpa till hehe. Men det värsta av allt var pizzan till frukost. Delade med Frejski å söta Tindris, men ändå. Mådde illa hela bilresan hem sen. Hur tänkte jag då??? Men men. Å just det ja, det vart ju en bulle hos mor min på kanelbullens dag ida. Illa illa. Har väl gått upp två kilo denna vecka. Vi får se på tisdg. Var ju lite dålig förra helgen men inte lika mycket å då gick jag bara ner ett halvt kilo...

Men som sagt helgen var skoj. Åkte först hem till Anna å Patrik utanför Eskilstuna där det blev goood mat. Sen till Jenny å mathias. Dagen efter var det kalas hos Anna å Peter å så åkte vi hem tidigt imorse för att t upp båten. Så nu e båtsäsongen slut. Vart ju inte så mycket båt för oss iår. Bara två vändor, men nästa år blir det mer! Nu ska vi till mamma om en halvtimma, hon bjuder på middga. Å det bästa är att hon går samma diet som jag så det blir bra mat för mig!

På onsdag ska jag på marknad i Norrtälje å sen i helgen ska vi tillbaka till strängnäs för mera marknad. Helgen efter ska vi IGEN till strängnäs. Tomas å jag ska på CATS på lördagen o alla våra vanliga barnvakter var upptagna. Men då ställde Jenny å MAthias upp. Å Tindra hjälper nog till. Hehehe. Vi får ge igen en annan gång.

Nu ska jag bara softa en stund vid tv:n.

Ha det bäst!

RSS 2.0