Med pannan i djupa veck... eller jack...

Jaha så har det hänt. Jag bara väntade på det. Freja trillade ur vagnen. Jack i pannan å näsblod. Blödde spm fan, men det var inte så farligt sen när jag fick torka bort allt blod. Ringde sjukvårdsupplysningen för säkerhets skullmen de trodde nte att det va nån fara. Skulle bara kolla upp med hjärnskakning. Men fan va rädd jag blev. Å inte nog med det så blev hon hundbiten i förrgår. Det var även det en grej som jag bara väntade på. Hon misshandlar ju fan alla hundar å katter. Men mina katter är för snälla (eller dumma?) för att säga ifrån, men nuvar det dags. Tror att Freja hoppade eller klättrade på hundstackarn å han skulle nog bara säga ifrån men kom för nära. Slutade med tre små hål å ett blått öga. Rätt åt dig liulla tjej. nu måste jag visst läsa åt henne. skriver mera sen...

ha det bäst!

På bättre humör!

Trött men glad. Fick tag på kompisen som inte varade på mobilen å det visade sig att hon inte hade någon mottagning där hon var. Var väl det jag visste egentligen... hehe... Kom hem nyss från Strängnäs å är helt slut. Härliga människor å utflykter. Till Kolmården vart det. Fint väder å jag tror att vi såg alla djur. Det som jag tyckte var mest spännande var noshörningen! De e så mycket större än vad man tror. Sen var det kul att se giraffer, lejon å tigrar me. Å snöleoparden. Å aporna var roliga. Ja alla djuren var kul. Men Freja hon skrattade som mest när hon såg grisarna! Vi hade lika gärna kunnat åka till grannen å kollat på grisar! Hehe hon e allt bra rolig hon. Men hon tyckte också om tigrarna å lejonen (kanske för att de ser ut som katter) å aporna (förmodligen för att rörde sig så mycket, busade å skrek). Bilder kommer sen, jag ORKAR inte nu. Har tvättat kläder å plockat undan sen jag kom hem. Nu gör Tomas mat å jag myser... Snart kommer brorsan då blir det god mat.

Ha det bäst!

Deprimerad

Känner mig dissad... Det är säkert ingenting, kanske hon inte har mobilen på eller dålig mottagning eller nåt. Men första gången jag ringde blevdet upptaget efter någon signal, sen svarade hon inte. Då skickade jag ett mess som fortfarande inte är besvarat. Men det är säkert ingenting,känns ju lite fjortis att hålla på så, å det tror ag inte om henne. Men men, känner mig lite nere i alla fall.

Nåja tänk positivt är mitt motto! Ska på kalas idag i Knutby, en körkompis fyller jämt, sen drar vi vidare mot strängnäs till Jenny, Mattias å Tindra. Å imorgon blir det Kolmården för hela slanten. Ledig en veckanu, men inget särskilt inplanerat. Ut med båten å eventuellt upp till dalarna, vi får se om vi hittar sovplats nånstans... Måste ju jobba vidare med huset också. Ska försöka bi klar med näst sista sidan till nästa vecka. Men ingen stress, jag har semester!

Otålig...

Båtturen i onsdags var underbar! Solsken, varma vindar, avsvalkande vatten, god mat å dryck, vila å fiske. Underbart, det är semester! Vi skata en tur idag också, med Tage i eftermiddag. Ska bli mysigt, det ser ut att va fint på eftermiddagen idag också.

Igår hade vi väldigt trevligt. På eftermiddagen åte vi in till stan å gick på Gamla Uppsala museet, ströade omkring vid uppsalas kungahögar å var till Disagården å kollade omkring. Sen vart det kina buffé till middag innan vi handlade å¨åkte hem. Hann med tt städa hea huset också. Idag blir det lugnt. Har bara softat på morgonen, ska käka lunch snart, sen ta en promenix me lillan innan jag packar inför båtturen i eftermidag. MYSIGT!

Synd att det inte blir så mycket målande av sådana här dagar. Å när det regnar å är tråkigt då KAN man inte måla... Suck, ska huset nånsin bli färdigmålat??

Hakuna matata

Nyss klev Tomas in genom dörren å konstaterade att båten e klar! Imorgon ska den i sjön! Äntligen! Små fix e de men den flyter så det ska inte vara någon fara. Å så har vi öpt en bra flytväst åt Frejski också. Så nu e de bara att åka iväg. Men ett problem... Ingen trailer! Ni har ingen trailer som skräpar hemma hos er? Inte? Nehe synd då. Nåja inga prolem, hakuna matata. Vi hyr en trailer å fixar en ordentlig till upptagningen. Pappa skulle stå för den... så nu blir det delad vårdnad om båten. hehe.

Men nu till nästa problem... Inget vatten i kranen! Jaja inga problem, hakuna matata...

Sol vind å vatten...

Solvarma klippor, en sval havsbris, doft av salt å tång, solnedgång, bad å sommarmusik på radion! Imorgon åker båten i havet. Jag har längtat så till det. Var ofta ute med båten då jag var liten å det var alldeles underbart skönt. Måste in till stan idag för att inhandla flytväst till lillan. Hittade på Rusta men kände att vi skulle ta å köpa såna viktiga grejer på en riktig sjöaffär!

Tack pappa för att du fixade till båten åt oss, men jag misstänker att du vill låna den nu ;)

Ååååh, jag vill åka ut idag!


Hungrig...

Jag har precis kommit in efter att ha målat hus i två timmar! Det är inte så fysiskt jobbigt men psykiskt så tar det på en. Jobbiga höjder, hemska arbetsställningar å oj så tråkigt... Men det behövs verkligen å man ser e stor skillnad så eftråt är man lltid nöjd. Jobbigt att det tar sån tid bara. Har hållit på sen i maj å har precis börjat på den tredje väggen! Hå hå jaja, sen ska jag måla staket å altan också innan sommare är slut. Å Tomas jobar vidare han med, han gör en trappa just nu. Har inte tagit några bilder men ni får se sen. Vår parkering blir bara så ursnygg!

En veckas ledighet nu då. Inget särskilt inplanerat, måla vidare så klart sen en liten dagskryssning medfamiljen, åka å bada vid fint väder. Å så fixa klart båten så vi äntligen kan få ta en tur med den till helgen (hoppas hoppas!) Skönt med en pappa som jobbar hårt på den, vi har inte lagt ner många timmar på att fixa båten, har lixom lite annat just nu. Men med en pappa som är båtsugen och händig så ordnar det sig. Gör ju inget att han köper grejer till båten också ;)

Sen jobba en vecka innan lite mer ledighet. Men vad göra då? Några förslag på vad man kan göra med en liten ettåring? Vi har varit till Skansen å Furuvik i år å snart ska vi till Kolmården så inga mer djurparker tack! Men vad kan man mer göra me Freja? Tomas å hon ska med fatser Anneli med fmilj på Grönan nästa vecka när jag jobbar (grrr) men hon e lite frö liten för det tycker jag. Visst finns det lite hon kan åka... Men vad kan man annars göra? Inte museum... Hmmm tål att tänkas på.

Hittade en bra sida för sånt förresten. Klicka här.

Nu ska jag hjälpa Tomas att plocka undan verktyg. Ha det bäst!

Fy...

Usch å blä nu har jag proppat i mig alldeles för mycket onyttigheter igen... Bara för satt det är lördag så behöver man väl inte trycka i sig tills man spyr? Nej, nu ska jag ta lite vatten innan jag går till sängs.

Tomas å brorsan åkte till Norrtälje å ska kolla på amerikanska bilar. Själv sitter jag hemma ensam vid datorn men nu ska jag krypa ner i sängen meden bra bok å med en gosig katt. Imorgon e en annan dag...

Bröllop?

Grattis kära lillebror som förlovade sig idag med sin fina underbara flickvän! Ser fram emot ett härligt bröllop till nästa år? Eller? Jag längtar redan!


De barmhärtiga samariterna!

Oj vilken helg! Vet inte hur jag ska avrunda den. Typ, fina bilar, trevligt sällskap å en finska! Jag tar det från början...

Jag, Tomas Freja å våran vän Stampe åkte till Västerås i fredags, kom fram rätt sent så vi satt ute i kvällsvärmen å drack lite öl å cider ute på tomten när vi kom fram. Gick runt i trädgården lite å bakom ett stort staket hittade vi en stackars liten tjej, max 16 år, med en massa väskor å e sovsäck. Vi frågade vad hon gjorde där å hon berättade på engelska eftersom hon var från finland, men hon förståd det mesta så vi kunde prata svenska med henne. Hon hade åkt från Finland för att vara med sin pojkvän här, men han skulle hem till sin pappa så hon hade fått en sovsäck å skulle få sova utomhus! VA FAN! Vi frsökte få henne att komma å umgås med oss å vi frågad snällt om hon behövde något, men nej, hon ville bara sova. Så vi lämnade henne där å gick tillbaka. Sen brakade det loss. Vi hörde långt borta ett åskväder som sakta kom närmare... å jag som hatar åska. Tillslut började det regna å då gick vi tillbaka till den stackars flickan å sa att hon abslut inte kunde sova ute i åskoväder. När hon fortfarande svarade nej tack så tog Linda(hon som bor där) tag i hennes väska å bar in den. Flickstackarn fick sova i Lindas sovrum å hon sov där hela natten. Vi hörde inte ett ljud från henne trots att vi var uppe halva natten. På morgonen sa hon tack å gick tillbaka till sitt staket... Hon ville inte ens ha någon frukost!

Min fråga är: hur kan någon lämna flickstackarn där ute i ovädret? Å när det började regna å åska så hemskt, varför hörde han inte av sig eler kom å hämtade henne? Det var det värsta åskovädret som jag varit med om på mycket länge. Jag hoppas hon har det bra stackaren.

Vi hade i alla fall trevligt, tog oss ner till stan på lördagen å gick runt på staden. Shoppade grejer å kollade bilar. Trevligt. Åkte hem på kvällen, vilket jag tycker är skönt, både jag å Freja sover bäst i våra egna sängar ;)

Nu e jag ensam hemma, Tomas å Freja är på barnkalas hos Tomas brorsa Peter. Stora Leo blir 6 år! Otroligt, var typ igår som han var nyfödd. Tyvärr stannade jag hemma då jag inte känner mig ok, å jag e INTE bakis. Visst blev det lite vin men man brukar väl inte få feber av det? Har lit ont i alsen å huvudet med, men inte så farligt. Hoppas dock det går över tills imorgon så jag kan ta mig till jobbet å mysa med barnen. En vecka å sen en veckas ldighet! Men inget planerat. Hoppas att båten är klar så vi kan ta oss ut med den! Det vore väldigt underbart!

Jag har inte lyckats lista ut hur man för över bilder från mobilen till daton så tyvärr kan ni inte få se några bilder från Västerås, men här kommer några bilder från Frejas å Tomas furuvikbesök för nåfgon vecka sen...



Ha det bäst!

Fullt upp...

Jag jobbar heltid nu över sommaren. Efter jobbet denna vecka har jag hunnit:

Måla huset
Träffat roliga vänner över drinkar på stan (jag drack cola tack så mycket ;))
Varit på kalas hos gamla grannarna

Sen i helgen ska jag åka på Power meet i Västerås. Bo hos en vän, vin, god mat, bad å schyssta bilar. Vi var där förra året å bestämde en återträff i år. Sen åker vi hem på lördagen för att gå på ännuett kalas på söndag. Då blir det Frejskis kusin Leo.

Så de e ju inte så konstigt att jag aldrig hinner sitta vid dumburkarna. Men nu har jag chansen när Freja sover å Tomas e med Danne å hämtar finbil. Så nu blev det dator å film. I robot med Will Smith gick på tv, så det blev väl bra. Schysst film faktikst. Å så tycker jag om Will Smith, ända sedan jag var liten å kolla på Fresh prince...

Nu börjar det igen

Ha det bäst!

RSS 2.0