SJUK!

Blä för vinterkräksjukan! Hatar det. Man mår dåligt etrött å spyr hela tiden. Okej, det var värre igår. Idag har jag ju inte spytt, men jag mår pyton får knappt i mig nån mat å känner mig febrig. Kan man ha feber när man har vinterkräksjukan? Hittar inget om det på nätet.

Nåja, Freja verkar må bättre idag. Hon leker å busar å e inte stilla en sekund. Men det är jobbigt för mig när jag inte får vila mig medans hon busr omkring. Å ont i huvudet har jag me... Å det va så mycket jag skulle göra igår å idag. Jag skulle ha åkt på gympa,kör ikväll,jag skulle ha städat å röjt ur sovrummet uppe. Men nu har jag gjort inget. Ok jag har tvättat typ tre tvättar varje dag, men inget mer... de e ju jobbigt bara at göra lunch, särskilt när man måt illa av bara lukten av mat.

Imorgon e vi nog oxå hemma. Även om Freja mår bättre å hon nog skulle vilja på kyrkis så e de dumt att smitta ner flera. Så vi håller oss hemma imorgon med,såfår vi ses sen. Å torsdag e ju städdagen så då e vi hemma iallafall. Men vi hoppas på att kunna ta oss till kyrkis på fredag. Det borde ju gå, sjukan brukar ju inte hålla i sig så länge...

Hoppas att alla mår bättre än jag! Kram (men inga pussar) T

Kommentarer
Postat av: annica

hoppas ni kan komma på fredag!!

2009-02-10 @ 15:06:30
URL: http://annicaahlqvist.blogg.se/
Postat av: annica

jag länkar till dig på min sida om det e ok

2009-02-10 @ 16:45:17
URL: http://annicaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Jessica Lindell

Hej hej..



stackars er som fortfrande mår dåligt!! :( Inge kul alls.. Jo man kan ha hög feber när man har vinterkräksjukan läs på denne länk..



http://www.1177.se/artikel.asp?CategoryID=30668



Krya på er :)

kram

2009-02-10 @ 22:10:44
URL: http://jessicalindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0