Japaner, japaner, överallt japaner...

Ja, det är det enda man hör något om. Jag orkar inte höra mer, bara tråkigheter. Önskar det fanns några positiva nyheter också. Kan de inte köra bara positiva nyheter??? Tycker så synd om de, har drömt mardrömmar inatt. Jordbävningar, vulkanutbrott å tsunamis. Man kan ju fundera hur en 10 meters tsunami kom ända till vårt hus, men i alla fall...

Idag blir det shopping... av mat! Typ tomt i kylskåp å frys. Å mat e bra att ha...

Särskilt som båda barnen älskar mat! Saga verkar tröttna ganska fort på mat. Rån har hon tröttnat på, å idag gick inte gröten ner, som hon annars slukar. Hon fick en macka med en bit ost på. Hon älskar ost ungen :) Lite jobbigt att hon tröttna på mat kan man tycka. Nåja, kanske köpa en annan sorts gröt så får vi se.

Å så har vi haft inbrott. Det saknas grejer från Tomas firmabil, fem svindyra verktyg. Det har även varit folk i bastun men inget verkar vara borta. Så jäkla läskigt att de har varit här. Förmodligen i lördags när vi inte var hemma. Hu läskigt. Tur att man inte har nåt som är värt att stjäla, ibland är det bra att vara fattig ;)

Längtar till så mycket. Våren, solen, gräsmattor, värmen, Legoland, Cypern, Italien, bröllop, påsk...  Jag e dålig på att leva i nuet. Det ska jag bli bättre på.

Lev nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0