Underbara barn!

Jaha, nu är man tvåbarnsmamma till två underbara döttrar. Den ena är ett litet geni och den andra är hur snäll som helst.
Freja är helt otrolig, hon är så lättlärd och hon tycker att det är kul. Hon läser sina böcker själv och det är så skoj att höra henne. Hon kan nu räkna till 14 (!), hon kan tio färger, hon kan fler och fler bokstäver och nu tränar hon på former. Hon kan kvadrat, cirkel, triangel och oval. Vet snart inte vad hon skulle kunna lära sig mer. Kanske ska sätta in henne på skolan till hösten ;)
Å Saga är så snäll. Skriker sällan, bar när hon e hungrig. Äter jämt och sover mycket. Var på återbesök igår och då hade hon gått upp i vikt sen hon föddes, o det var ganska ovanligt sa de.
Nu sitter Saga å jag uppe å väntar på resten av familjen. De e riktiga sjusovare båda två. Sen ska vi hämta Loppa å åka till svärfar för att hämta lite saker. Sen ska Freja få vara med sin mormor på Skansen! Freja har verkligen varit mycket med mormor nu. Hela midsommar, förra tisdagen och onsdagen när Saga kom. Och idag! Kul för henne att få lite extra uppmärksamhet nu. Hon har varit lite grinig nu, antingen är hon i nån sorts trots eller så är det en reaktion på lillasyster. Men hon verkar inte avis, hon tar jättebra hand om Saga. Ger henne leksaker, frågar vad som är fel när hon skriker och hämtar mig om hon skriker.
SÖTNOSAR!
Ha en underbar dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0