Upprop

Det märks att jobbet har börjat nu... Hinner inte alls sitta vid datorn hela dagarna, men det var väl bra? Dumt att sitta inne i mörker under vår vackra sommar. Men jag har varit inne idag på förmiddagen å möblerat då vi ska fixa en helt ny avdelning på jobbet. Kul, men så mycket jobb.

Å vad är det för värld vi lever i? Det finns regler för hur länge en hund får vara ensam hemma, det finns regler för hur stor plats en höna ska ha att leva på, det finns regler för hur många hästar man får ha i samma hage.Men det finns INGA regler på hur många ungar man kan trycka in på en avdelning, det finns INGEN regel på hur mycket de ska få vara på dagis, det finns INGEN regel för hur många barn som en fröken ska kunna ta hand om! Är det rimligt att en tjej ska ta hand om 17 småbarn??? Tror inte det!

Gör uppror barn! Ge dem!

Kommentarer
Postat av: Karin

Men herre gud, vem ska ta hand om 17 småbarn?!

Håller med dig, borde vara ett maxtak för att skydda barnen mot för långa dagar, vuxna har ju max 8 timmar, borde vara ngt liknande för barn. Och att de måste få vara lediga minst tre veckor i sträck på sommaren eller så.

2009-06-23 @ 08:03:12
URL: http://www.noja.se
Postat av: annica

helt sjukt!!!

verkar som om djuren e viktigare.

2009-06-23 @ 09:07:26
URL: http://annicaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0