sååååå trött...

Mmmm Freja  har hållit i gång i  natt. Varje timme!!! Kanske tänder? Nåja det blir väl bättre, tur att man e hemma på dagarna, skulle aldrig orkat  jobba idag.

Jaha i måndags var elektrikern här så nu har vi äntligen egen el! Det har vi väntat på länge.

I går (tisdag) var vi på mamma barn gympa. Va lite dålig i halsen men åkte ändå, tog det lite lugnare bara. Efter det träffa vi snälla Loppa å så åt vi sallad vid ån i solen! Jag älskar fina höstdagar. Hög, klar å ren luft, solsken å vackra färger! Mmmm. Sedan gick vi till psykologen med Freja!

Nej hon e inte psykiskt störd... eller ja de vet vi ju inte än... Men vi var där hos spädbarnspsykologen för att de ville testa Freja. Hon fick sitta framför en dataskärm som kunde "se" vad Freja tittade på. Så fick hon se en film. Tyvärr blev hon skrämd av små söta figurer som hoppade fram mellan filmerna. Samtidigt spelades hög musik så Freja blev jätteskrämd. Men de sa att de hade fått det de behövde så vi fick gå sen. Som tack så fick Freja hundra kronor på Barnens hus som vi handlade upp genast. Så Freja har redan arbetat ihop sin föra lön! Vid  månaders ålder. Känn på den farfar Tage som började jobba vid 12 år! HA!



PSYCHO!!!

Kommentarer
Postat av: Annica

snygg bild...ha ha! hoppas allt e bra me er

kram från fam.Ahlqvist

2008-10-01 @ 14:50:14
URL: http://annicaahlqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag saknar er 3! :)

2008-10-02 @ 22:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0