BLÄ!

Usch vilken jul...

Det började bra (?) med att bilen gick sönder på väg till svärfar... Jag fick åka med Danne tillbaka hem och hämta mina pärons bil (TACK FÖR DET) å sen tillbaka igen. Sen tillbaka till morsan å farsan igen för att fira jul. Sen till svärfar IGEN för att umgås lit med Jenny å Mathias som e ute där å firar jul. Sen äntligen hem... bara för att märka att nycklarna ligger kvar i bilfdan ute hos svärfar... så det var bara att åka tillbaka igen mitt i natten. Ska tillägga att det är ca 4 mil till svärfar... Mitt i allt detta börjar jag å Tomas bråka, inte så konstigt kanske eller? Tur att flickstackarn sov i baksätet och märkte ingentng av allt farande fram å tillbaka.

Freja hade i alla fall en superbra dag. Först till farfar å äta god mat å sova en stund på dagen efter en lekstund med lillkusin Tindra. Sen till mormor å morfar för mer god mat,mer sömn, Kalle Anka och uppmärksamhet. Och julklappar. Hon öppnade en men ville sen inte öppna flera. Den första var ju rolig och sen förstod hon nog inte att hon skulle få öppna flera. När hon väl fattade att alla julklappar skulle öppnas så var det bara roligt att öppna de. Vi har inte ens hunnit leka med alla julklappar än.

Igår (juldagen) var vi till Frejas mormor och morfar för ännu mera god mat och morbror Micke och Carin. Sen idag har vi varit både till farfar och till gammelmormor för ännu mera god mat å ännu mer uppmärksamhet. Så Freja har i alla fall haft det bra!

Imorgon ska hon vara hos sin mormor medan vi åker till stan å letar ny bil. Vi ska fixa bilen men Tomas vill byta in den mot en annan. Kanske en Volvo eller Saab? Vad tycker ni? I alla fall så ville mormor umgås med Freja och eftersom hon inte behövs i stan så sa vi att det var ok. Sen skulle brorsan följa med så vi har bytt barn bara för imorgon... Hehe

Hoppas på en bättre jul nästa år...

Kommentarer
Postat av: annica

nerå det tror vi inte.

gott nytt på er me!!!

2008-12-28 @ 15:50:40
URL: http://annicaahlqvist.blogg.se/
Postat av: micke

Du vet att Karin stavas med K va? Nu ska vi äta gott, Karinbakat, bröd. mums.

2008-12-28 @ 16:46:44
URL: http://www.noja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0